1.000+

huizen gereinigd

1.250+

tevreden klanten

840.000

m2 behandeld

25

jaar ervaring

Gevelreiniging: onze specialiteit

Onze expertise bij AC Nederland ligt in gevelreiniging. Ongeacht het type steen kunnen wij vrijwel alle vervuilingen verwijderen. In de meeste gevallen bestaan de te reinigen gevels uit baksteen of beton (MBI) steen. Deze poreuze ondergronden nemen zure regen en andere organische vervuilingen op, wat leidt tot de ophoping van anorganische stoffen. Dit veroorzaakt vochtretentie in de gevel, wat een constante afbraak van het materiaal in gang zet.

Om dit proces te stoppen, passen wij deskundige reinigingstechnieken toe zonder de ondergrond te beschadigen. Na het verwijderen van oppervlakkige vervuiling zetten we de gevel in met A-mousse30 om organische vervuilingen in de steen te neutraliseren. Dit product blijft actief totdat we de gevel naspoelen of impregneren (hydrofoberen). Uw gevels zijn na onze behandeling niet alleen schoon, maar ook voor vele jaren beschermd!

Gevelreiniging
Gevelreiniging
Gevelreiniging
Gevelreiniging

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 25 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd.

  • Offerte op maat
  • Kwaliteit en service
  • Bewezen resultaat
  • 25 jaar ervaring
Bel nu 06 5325 6092